سرهنگ فیضاله منصوری اظهار داشت: امروزه بیشترین میزان کلاهبرداری مربوط به هکشدن اکانتهای تلگرامی و اینستاگرامی در بستر شبکههای اجتماعی است.
این مقام انتظامی افزود: شهروندان هوشیار باشند که اگر در بستر فضای مجازی و شبکههای اجتماعی پیامی از طرف دوستان آشنایان مبنی بر درخواست واریز پول دریافت کردند بلافاصله اقدام به واریز نکنند و حتما قبل از واریز پول ابتدا با شخص ارسال کننده پیام تماس گرفته تا درخواست را از زبان خودشان بشنوند.
منصوری بیان کرد: در اطلاعرسانیهای ما بارها گفته شده که در زمان دریافت پیامکهای مختلف تحت عناوین دریافت سهام عدالت و ابلاغیه قضایی و یا طرح کالابرگ و… ابتدا به ارسال کننده پیامک دقت کنند که اگر این پیامک از شماره موبایل ارسال شده بود به هیچ عنوان بر روی لینک داخل پیامک کلیک نکرده و اقدام به حذف پیامک کنند.
وی یادآور شد: شهروندان توجه کنند که در این ایام کلاهبرداری به صورت اسکیمری یا کپی کارت بانکی نیز افزایش یافته و شهروندان برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام کلاهبرداران لازم است تا در زمان انجام خریدهای حضوری به هیچ عنوان کارت بانکی را همراه با رمز در اختیار فروشندهها قرار نداده و حتما خودشان کارت را کشیده و رمز کارت را نیز خودشان وارد کنند.
منصوری گفت: در صورت مواجهه شدن با هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی میتوانند، آن را از طریق وب سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان ما در میان بگذارند.