۱۵:۰۷ – ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
باشگاه خبرنگاران جوان؛ معصومه پهلوان ــ ارسلان ازهاری در جلسه کارگروه رصد و پایش وضعیت آرد و نان کردستان اظهار کرد: کیفیت تولید آرد و نان یکی از موضوعات مهمی است که میطلبد دستگاههای متولی استان در این راستا برنامهریزیهای لازم را داشته باشند و به صورت ویژه به این موضوع رسیدگی کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم بوده و با سلامتی آنان مرتبط است باید نظارت و کنترل واحدهای خبازی دولتی و آزادپز تشدید و با واحدهای متخلف برخورد شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار کردستان گفت: آمار ارائه شده حاکی از پایین بودن کیفیت نان در شهرستانهای بانه و مریوان است که باتوجه به گردشگرپذیر بودن این دو شهرستان، این وضعیت به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.
ازهاری به ساماندهی واحدهای پخت نان محلی تاکید کرد و گفت: واحدهای پخت نان محلی و کلانهپز وضعیت مناسبی ندارند و هنوز به صورت شفاف دستگاه متولی صدور پروانه کسب، نظارت، تعیین محل تهیه آرد، تصویب و ابلاغ نرخنامه این واحدها مشخص نیست که میطلبد این موضوع تعیین تکلیف شود.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از موضوعات مهم، بحث آموزش خبازان است ، افزود: با توجه به اهمیت این موضوع باید یکی از شروط صدور و تمدید پروانه کسب خبازیها داشتن گواهی فنیحرفهای باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار کردستان به سوخت جایگزین برای خبازیها اشاره و عنوان کرد: باید شرایط دوگانهسوز بودن واحدهای خبازی استان فراهم شود تا در صورت نیاز از سوخت جایگزین استفاده کنند، ما نیز با پرداخت تسهیلات از این طرح حمایت میکنیم.
ازهاری افزود: بونکرهای آرد علاوه بر اینکه ظرفیت مناسبی برای جابجایی ایمن و بهداشتی آرد است میتواند از عرضه خارج از شبکه و قاچاق آرد در استان جلوگیری کند، بنابراین باید به این سمت حرکت کرده و خبازیهای استان را به بونکر آرد مجهز کنیم.
وی تاکید کرد: بر ساماندهی کارگروه در شهرستانها به صورت مستمر برگزار شود و نظارت واحدهای خبازی را به صورت جدی پیگیری کنند.